Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sw battlefront2 tudnivalók ,11

2011.09.23

 

Xbox Live letölthető térképek szerkesztése

LucasArts kiadott térképek az első játékot, egy kötegbe a 4,99 $ letölthető az Xbox.

Rhen Var

 • Tartózkodási hely: Harbor
 • Módok: Conquest, Assault, Capture the Flag, vadászat
 • Era: Mind
 • Hősök: A császár (Empire), Chewbacca (Lázadók), Kit Fisto (Köztársaság), Asajj Ventress (CIS)

Rhen Var

 • Helyszín: Citadel
 • Módok: Conquest, Assault, Capture the Flag
 • Era: Mind
 • Heroes: Boba Fett (Empire), Han Solo (Lázadók), Kit Fisto (Köztársaság), Darth Maul (CIS)

Bespin

 • Tartózkodási hely: Cloud város
 • Módok: Conquest, Assault, Capture the Flag
 • Era: Mind
 • Heroes: Darth Vader (CTF és a Conquest - Empire), Luke Skywalker (Conquest csak - Rebels), Han Solo (CTF csak - Rebels), Kit Fisto (CTF csak - Köztársaság), Aayla Secura (Conquest csak - Köztársaság), Asajj Ventress (CTF és a Conquest - CIS)

Yavin IV

 • Helyszín: Arena
 • Módok: Conquest, Assault, Capture the Flag
 • Era: Mind
 • Heroes: Boba Fett (Empire), Luke Skywalker (Lázadók), Anakin Skywalker (Köztársaság), Asajj Ventress (CIS)

PSP verzió szerkesztése

Geonosis , Utapau , Jedi Templom a Coruscanton , Halálcsillagot , Kamino , és Feluciára föld missziók és minden, de három helyet térképek ( Kashyyyk , Yavin 4 és nyitott tér) nincsenek jelen a PSP változata a játék (bár ezek megtalálható az UMD-és szerkesztett vissza a játék, csak a Geonosis, Coruscant és Utapau teljes körűek és játszható). Is hiányzik, de jelen van a UMD egy teljes Rhen Var Citadella térkép [1] , arra utal, hogy Rhen Var Citadella volna a PSP exkluzív térkép előtt az Xbox frissítést. Mustafar is csökkentették kicsit (ez nem tartalmazza a Control Room, vagy a konferencia terem), bár a PSP játék utódja, Renegade Squadron , használja a legtöbb eredeti Mustafar térképet.

Szintén jelen van a játékban olyan egyedülálló szolgáltatás során egyéni Conquest mérkőzés, ahol az AI lesz egy bizonyos térkép hőse, ha a játékos úgy dönt, hogy kapsz, mint egy hős.

Az a képesség, hogy kár csatahajók "kritikus rendszerek belülről, valamint saját személyzettel ellátott toronnyal, az is hiányzik a játék (bár a belső kritikus rendszerek láthatóvá válik a futás mellett a hangár fala mellett irányítja a kamerát ellene). Emellett a képzés, a Space áttekintése, valamint Rise of the Empire módok nem állnak rendelkezésre. Ahelyett, hogy a kampány mód van más kihívás mód három különböző forgatókönyvet.

Imperial Enforcer - A játékosok utazik több bolygót, amelyben meg kell levadászni meghatározott számú bennszülött határidőn belül. Helyszínek között Naboo - Gungans , Mos Eisley - Jawas , Endor - ewokok és a végső úti cél Kashyyyk , ahol meg kell levadászni fifty Wookiees, ők azonban lehet egynél több IFT-T. Játékosok kezdődik, mint egy mesterlövész, és az osztály választási növekedni fog, mert vállalkozás. A játékosok segíti Boba Fett.

Rogue Assassin - A játékosok egy I. fázisú Jet Trooper, kezében egy klón a Blaster puska helyett EMP launcher.Rogue Assassin kell levadászni és megölni konkrét célokat, magas rangú tisztek, vagy a szökevények, a határidő a különböző bolygók. Bolygók között Dagobah - Három Imperial tisztek, Mygeeto - Három Imperial tisztek, Yavin 4 - Hat Clone parancsnokok (két, három), Polis Massa - Hat MagnaGuards (Kétféle három). A játékosok csak egy osztály választás, és a hősök a Fetts (Jango és Boba).

Rebel Raider - A játékosok egy Rebel csempész. Meg kell szerezni egyes részeinek határidőn belül. A játékosok utazik Mygeeto a Gyűjtse össze a három pajzs generátor alkatrészeket, majd a Naboo kapni fegyvereket terveket, majd a Hoth , hogy találják meg Imperial szonda droidokat , majd a térben kell földet a császári hangárban és áruszállítást vissza. A játékosok segíti Han Solo.

Kitüntetések szerkesztése

Kitüntetések lehet megszerezni eléréséhez különleges követelmények egy élet, azonban a játékos el kell érnie veterán állapot (Négy érem) bekezdése szerint érem, mielőtt használhatja a díjat, ami ezzel jár. A játékosok elveszítik az érem, ha meghalnak, de ha meghal harminc másodpercen megszerzésének érmet, akkor a díj számukra elérhető a következő életben. Amikor Elite státuszt (32 érem) is elért egy bizonyos területen, a követelmények keresni egy érmet adott területen csökkennek (általában egy-negyedik), így a játékosok szert legendás státuszt könnyebben. Egyszer legendás státuszt (64 érem), az, hogy érem el a játékosok automatikusan megkapja az érmet, ha elkezdi a játékot.

Az Endurance érem után szerzett tizenkét pontot is szerzett egy élet (kilenc az Elite állapot). Energy Regeneration ítélik oda, ez növeli a sebességet, amely az energia bar használt megerőltető tevékenységek regenerálja.

Guardian érem ítélték oda 24 pontot szerzett egy élet (tizennyolc az Elite állapot). Damage Reduction ítélik oda, ami az ellenséges tüzet kevésbé károsítja a játékosok.

háborús hős érem ítélték oda 36 pontot szerzett egy élet (27 és Elite állapot). Megnövelt sebzés ítélik oda, amely növeli a kárt játékosok fegyvereket csinálni.

Frenzy érem elnyerte Tizenkét öl egy Blaster Rifle egy élet (kilenc az Elite állapot). Az Elite Rifle a döntést, amelyet pontosabban három oda-burst tüzelési puska kevesebb lőszer.

Demolition érem ítélték oda négy kritikus találatának jármű Rocket Launcher szerezni egy élet (három az Elite állapot). Távoli Rockets a díjat, ezek irányított rakéták, amelyek otthon a cél. Ez az egyetlen díj, amely nem helyettesíti a korábbi fegyvert.

Gunslinger érem elnyerte hat öl a pisztoly egy élet (négy az Elite állapot). A precíziós Pistol nagyobb károkat, a pontosság, gyorsabb a tűz, és korlátozott lőszer ítélik oda.

Marksman érem elnyerte hat fej felvétel mesterlövész puska szerezni egy élet (négy az Elite állapot). A Beam Rifle a díjat, mely a sugár is áthaladnak több ellenséget.

szabályozó érem elnyerte nyolc óra után öl Blast Cannon / Shotgun szerezni egy élet (hat az Elite állapot). A díj az Flechette Shotgun, ami egy erősebb puska.

technikus érem ítélik oda a játékosok, akik sikerül szelet egy jármű. A jármű Regeneration díjat kap, amely lassan regenerálja az egészségre a jármű a játékos meghajtók mellett.

Minél több érmet, hogy játékos szerzett, annál több ember lehet vezetni: Ha twenty érmeket szerzett, a játékosok megszerzése rangot őrmester és vezethet két férfi, ha 100 szerzett, játékos megszerzése rangot kapitány és vezethet három férfit és ha 300 érmet szerzett, játékos megszerzése rangot általános és vezethet négy férfi.

 

A mappában található képek előnézete battlefront képek

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 36402
Hónap: 562
Nap: 19