Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sw battlefront2 tudnivalók ,2

2011.09.23

 

Új módok szerkesztése

Amellett, hogy a single player történet, Galactic Conquest, és az egy-és többjátékos Instant Action, Battlefront II számos új játék mód - Hunt, Capture the Flag, Assault Hero, és XL, a PC csak single player módban. Van egy hiba a PS2 és PC verziók a játék: ha a nagyítás között Mustafar és Endor, és nyomja meg szünet, két extra mód jelenik meg: Team és a Team Deathmach CP, mind a kettő azonban nem lehet lejátszani.

Vadászat mód szerkesztése

Vadászat üzemmódban működik, hasonlóan Assault mód. Egy sereg bennszülött erők (pl. Wampas) és a frakció (pl. Lázadók Szövetsége), harcolnak egymás ellen, hogy elérje egy meghatározott számú pontot először. Ez az üzemmód némileg kiegyensúlyozatlan, mivel néhány erők erősebbek, mint mások, például az Endor forgatókönyv gödrök rock-hadonászó ewokok ellen Scout kapitány . A ewokok technikailag erősebb miatt a Scout Trooper szerepe a játékban, mint Sniper gyalogos.

Forgatókönyvek szerkesztése

Capture the Flag szerkesztése

Capture the Flag, CTF és a rövid, egy másik mód áll a játékra az összes térkép (beleértve a helyet térképek). A CTF, két csoport megpróbálják elfogni a zászló, és küldje vissza a bázis. Pont jár a csapatnak a száma zászlók vissza. A nyerteseket száma határozza meg a zászlók elfogott, vagy egy meghatározott számú rögzíti, vagy a határidő. Ha a Jet vagy a Sötét Trooper vegye fel a zászlót nem tudnak repülni. Amikor a Jedi vegye fel a zászlót, hogy nem fogja tudni használni Force Jump, vagy Force Hover. Droidekas nem veszi fel a zászlót, miközben a labda módban. Néhány szabály függ a változások jelen van a játékban: 1-zászlót, és 2-zászló.

1-zászló CTF szerkesztése

Az 1-zászlót CTF, semleges zászló kerül körülbelül félúton minden frakció bázisok. A cél az, hogy capture the flag, és hogy ez az ellenkező frakció bázis. Ez az egyetlen mód áll rendelkezésre CTF tér térképek.

2-zászló CTF szerkesztése

2-zászló CTF hasonlít a hagyományos Capture the Flag. Ez magában foglalja a két csoport, amely egyszerre rendelkezik a zászló a saját alapjait. A játékosnak el kell lopni a zászlót az ellenség bázisát, és vissza a saját bázisát.

Hero Assault mód szerkesztése

Ez a mód, zajlik csak a Mos Eisley térképet, gödrök több példányban a játék játszható Heroes ellen több példányban játszható Villains.

A játék játszódik hasonlóan az Assault mód csata: a két csapat csatát egymással, hogy szerezzen be mennyiségű pontot. A csapat elérni, hogy a szám első nyer. Volt egy letölthető az Xbox verzió, ahol a játékosok képesek játszani Hero Assault módban Kashyyyk . Játszik el a Hősök ellenőrző védőgát és Villains támadó a szigeten.

XL szerkesztése

Ez a mód csak a PC-n a single player módban a Kashyyyk, Hoth, Geonosis és térképeket. Az ötlet hasonló Assault módba. Ha a játékos csapata az első, elér egy bizonyos pontszámot, győzelem nyilvánítják. Az üzemmód is korlátozza a vezetési pontok, hogy ne lehet leírni vagy elveszett. A különbség XL és Assault, hogy az XL vannak nagy számban a katonák mindkét oldalon. A számítógép az egyetlen rendszer képes kiszámítani a rengeteg szervezetek.

 

A mappában található képek előnézete battlefront képek

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 36787
Hónap: 359
Nap: 1