Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sw battlefront2 tudnivalók ,5

2011.09.23

 

Díj Fegyverek szerkesztése

Egyes katonák, kiemelkedő katonai teljesítményt lehet keresni fegyver frissítéseket, attól függően, hogy a katona típusát. Minden jutalom fegyverek (kivéve a Guidable Rockets) kicseréli egy létező fegyver. Meg kell jegyezni, hogy egyes fegyverek lehetnek gyengébb és / vagy szűkebb, mint a helyébe lép. A legjobb példa az AWARD mesterlövész puska-a gerenda hatástalan bizonyos helyzetben, amikor a rendszeres mesterlövész puska is jó.Abban az esetben, ha megpróbál szalonka cél a tetején egy torony, például, ha egy fejlövés lenne szükség, a puska AWARD figyelmen kívül hagyja fejlövést, de szállít szinte mindig azonnal megöli testet lövés helyett.

Jutalom Vonatkozik Képesség Helyettesíti
Precíziós pisztoly: Minden osztályban, hogy forgat egy pisztolyt A tüzek gyors, nagyon pontos és erősebb blaster csavarokat. De a pontos pisztolyt kifogy a lőszer, míg a normál pisztolyt csak túlmelegszik. Mint Jango a Westar blaster. Blaster Pistol, Commando Pistol
Elite Assault Rifle: Trooper / Soldier osztály, Marine osztály Tüzek nagyobb motoros blaster csavarokat, amelyek sokkal hatékonyabbak, mint a normál blaster puska, ami nagyon gyors megöli.Ez tüzek 3 felvétel gyors egymásutánban, egy kiváltó pull (burst tűz).Mint Boba a puska. Blaster Rifle, csukló Blaster
Guidable Rockets (Rocket Launcher): Heavy Weapons osztály, Marine osztály Tüzek guidable rakéta. Control azonos helyet guidable rakéta-és Csubakka a guidable rakéta. Nincs (meglévő rakétavető is)
Flechette shotgun: Mérnök osztály Tüzek srapnel károsító ellenséget is ütközés után az objektum. A srapnel szintén nem terjed annyira, így hosszabb tartományban. Shotgun, Sokkoló Cannon
Beam Rifle: Sniper Class Tüzek egy hosszú, nagy teljesítményű sugárvető fény, amely képes kilőni a több ellenséget. Sniper Rifle  

Fegyverek és Gear szerkesztése

Blaster és Lövedék fegyverek szerkesztése

 • Csukló Blaster : A Blaster szerelt csuklóján egy szuper harci droid. A fegyver tart klip ötven kört. A tűzgyorsasága is lassabb, mint a blaster puska. Ugyanakkor foglalkozik valamivel több kár összegét, mint egy Blaster puskát, és pontosabb.
 • TriShot : Egy erős csukló szerelt változata egy vadászpuska, amely tűz három hatalmas kört a háromszög alakú minta. Ha mind a három fordulóban megüt egy normális katona, akkor maradna csak egy hit pontot. A fegyver azonban egy lassú tűz és túlmelegszik csak három fordulóban.
 • Blaster puska : A gyors tüzelés, minden célra alkalmas fegyvert, amely tűz blaster kör, amely hatékonyan alapvetően minden tartományban. A blaster puskát használ egy ötven kerek klip. A kapitány / katona szállítására között 200-300 kört, attól függően, hogy a katonai erő, amelyben szolgál. A hatékonysága a fegyvert csökkent tartományban, mint a puska, kezdenek veszíteni sokat pontosságát után több egymást követő lövés a hosszú sor.
 • Mesterlövész puska : A nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú puska két nagyítási beállításokat hatálya alól. Ez egy lassú tűz, de tud nyújtani egy hit ölni, ha célzás az ellenség fejét. A mesterlövész puska klip mérete tartja eight sugár fordulóban. A fegyver a legjobb használni, hogy megszüntesse ellenségek a távolból. Azonban a mesterlövész puska csak akkor lehet hatékony a közeli tartományban egy képzett felhasználó.
 • Sokkoló ágyú : Ez a fegyver tűz terjedésének nyolc forduló minden lövés. A fegyver egy lassú tűz, és minden egyes klipek tart csak öt kört. A puska volt a leghatékonyabb közel negyedét, ahol a cél volt egy kisebb sor mozgás. Ha lőttek pont üres tartomány a fegyver képes elpusztítani egy lövés.
 • Blaster pisztoly : A Blaster pisztoly, amely tűz forduló gyengébb, mint a blaster puska. Ez elsősorban a sidearm a közelharci küzdelem. A blaster pisztoly végtelen lőszer. Azonban a fegyver túlmelegszik, miután több egymást követő felvételek, és lehetővé kell tenni kihűlni, mielőtt fel is oszlathatja újra.
 • Commando Pistol : A hatékonyabb változata a fent említett blaster pisztoly. A fegyver foglalkozik több kárt körönként, tűz gyorsabban és gyorsabban hűl, mint a standard blaster. A fegyver ugyanolyan hatásos, mint a Blaster puskát, ha a kezében egy képzett felhasználó.
 • Chaingun : A pusztító fegyvert a hat forgó hordó, amely ad ez egy hihetetlenül gyors üteme tüzet. Ez néhány másodpercet vesz igénybe a fegyver tűz miután aktiválva. Azonban, ha egyszer elkezd a tűz, a fegyver eléri a magas tűz nagyon gyorsan. A chaingun is tűz hosszú ideig, mielőtt túlmelegedés, és lehűl gyorsan. A fegyver használható gyors megszüntetésére több ellenséget közeli és közepes hatótávolságú, és nagy hatékonysággal csökkenti a hősök. A fegyver is hatásos pontot védelmi célokra is.
 • Ismétlődő Blasters : Twin blasters szerelt ága droidekas. Nekik van egy magas aránya a tűz és a forduló egyenértékűek a blaster puska. Ezek blasters túlmelegedhet gyorsan. Amikor szerelt fel droidekas, ezeket a fegyvereket szolgáltatott elnyomó tüzet.
 • Bowcaster : A kézi készítésű számszeríj által használt vuki harcosok. Tartalmaz egy köre két nagyítási beállításokat. A fegyver tűz terjedésének kis csavar. A bowcaster is feltölteni a tűz egyetlen csavar, amely ugyanazt a fékerőt, mint egy kör a mesterlövész puska.
 • Égetőmű : A fegyver, amely blast oda egy nagy, rövid mozgott hullám elégetésének gázok minden egyes húzza a ravaszt. A fegyver van szükség újbóli minden kör után van rúgva. Ez a fegyver a leghatékonyabb, ha sunyi fel egy kis csoportja ellenségek és kibontakoztatásához egy hatalmas hullám gyújtó gázok.
 • Sonic Blaster : A fegyver, amely a tüzek nagy, rövid mozgott hullám hang foglalkozik az alacsony vagy közepes károsodás esetén a cél.
 • ARC Caster : Az elektronikus puska, hogy tüzek rövid távolsági hullám villamos energiát. A hullám egyszerre sokkoló és megsérül a cél. A fegyver villamosszékkel kivégez akár öt egyszerre célozza meg.

Robbanásveszélyes Fegyverek szerkesztése

 • Thermal detonátor : A szabvány robbanásszerű a katonák, ezek a gránát-szerű fegyverek, amelyek tapadnak és lepattan felületeken. Ezek dobni kézzel és hatékonyak voltak a tisztáson van kisebb csoportok ellenségek, különösen a szűk folyosókon és fel lehetne használni a fedezet tüzet a felhasználó újra és visszavonult. Arra is használják, hogy elpusztítsák páncélozott berendezések, különösen tornyocska.Termál detonátor bocsássa szabadon az összes hőenergia, amikor bedobták a folyadék környezetben, mint egy tó vagy tavacska ... felrobban, mint a normál.
 • Detpack : Az egyik legerősebb robbanóanyag a játék, a detpack lehet helyezni a földre vagy a falra, és felrobbantotta távolról. Ezeket fel lehetne használni, hogy elpusztítsák az ellenséges védelmet vagy megszüntetése gyalogság, de meg kell semmisíteni egy Termál detonátor.
 • Csukló rakéta : A lassan mozgó rakéta lőtt a csuklóját, ami felrobban érintkezve, ami egy hit ölni.
 • Mines : Rendkívül erős robbanásveszélyes, bányákban lehet ültetni a területeken, amelyeket gyakran bejárt az ellenség, az úgynevezett csomópontoknál. Ha ellenség lépett egy akna, akkor felrobban, megölve minden ellenséget belül hatótávolság. Három Mines tehetünk jelentős károkat egy AT-AT. Mindazonáltal úgy kell őket semmisíteni a hő detonátor, fúziós vágó, aknavetőt. Mérnökök biztonságosan határon, és egyértelműen a bányákat a szeletelés nekik szeletelők. Mines tönkreteheti a legtöbb tartályok egy az enyém, és megöl hősök egy-hit ölni.
 • Missile Launcher : Egy rendkívül erős fegyver, amely elindított erőteljes rakéták nagy robbanás sugara.Ezek a fegyverek pusztítottak a járművek és megölhette több ellenfelet egy lövéssel a robbanást. Aknavetőt csak korlátozott lőszer és sokáig tartott, hogy újra minden egyes lövés után, de hatékonyan gyalogsággal szemben a kezében egy képzett felhasználó. Ők is hatékony, nagy tűzharc, ahol az ellenség, különösen koncentrált, de a felhasználó futott a sérülése szövetségesei, ezt a fegyvert a cabaple a zár-ra és nyomon követése járművek.
 • EMP Launcher : A fegyver, amely a tüzek egyedi impulzusra elektromágneses energia, amely bár lassú, képes megölni egy ellenséges egy lövés után a kapcsolatot. Az EMP hordozórakéta alapvetően egy rakétavető módosított ellen használt gyalogsági, a klip két ​​EM teljesítmény sejtek helyett rakéták és gyorsabb újratöltés ideje. Ugyanakkor a EMP volt kevesebb Splash Damage és a szükséges két közvetlen találatot, hogy le egy droideka pajzs. Az EMP hordozórakéta használták a páncélozott vagy több célokat, különösen, ha nem volt tudomásuk.
 • Bulldog RLR : a rakétavető, ami tüzet hat kis rakéták viszonylag gyors ütemben. Ez a fegyver is lock-on, hogy ellenség, és szinte mindig egy-hit ölni. A rakéták voltak könnyű dodge, kevésbé erősek, mint az EMP indítása, és nagyon kevés Splash Damage. Használták őket közelről, vagy ha az ellenség fogott ki őr.
 • Gránátvető / Habarcs Launcher / Radiation Launcher : A ballisztikus fegyverek lőttek gránátokat, amely felrobbant, néhány másodperc múlva a kapcsolatot a felületet. Ezek ellen hatásos mind a gyalogság és járművek. A három, a sugárzás hordozórakéta volt a legerősebb, mint a robbanás tartott valamivel hosszabb, de hátrány, hogy nem károsítja járművek. Minden változatai fegyver lehet feltölteni, hogy elérje hosszú tartományok át a csatatéren. Egy ellenséges gyalogság is sérült a lövedék, ha a fegyver teljesen fel van töltve, és a lövedék is találat az ellenfél.
 • Time Bomb : A romboló bomba, ami felrobbant öt másodperc után leesett. Ez akkor hasznos, fedélzeti szabotázs, különösen, ha azok csökkent titokban a hajótest előtt is indult, emiatt robbant közép-járat. Ez a bomba ki tudja küszöbölni, vagy törölje egy hatalmas hullám ellenségek. Csak egy erős fegyver, mint a detpack tönkreteheti az időzített bomba.
 

A mappában található képek előnézete battlefront képek

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 29181
Hónap: 612
Nap: 19