Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sw battlefront2 tudnivalók ,9

2011.09.23

 

Funkciói Különböző vadászgépet szerkesztése

Minden frakció (Rebels, Empire, Republic, FÁK) négy darab különböző típusú hajók:

Bombázók arra használják, hogy vegye ki szállítja, pajzsok, és a hajó fő rendszerek a fővároson kívül hajókat.Ezek a hajók szállítására magas hozamú proton bombák . Nem tudnak lock bombák ellenséges harcosokat, és jelentősen több, mint a páncél harcosok és elfogó de legfeljebb szállítja.

Harcosok minden célra alkalmas hajók hasznos minden helyzetben. Ezek vadászgépet nem specifikus funkciókat ellátó, valamint speciális járművek. Ezek a hajók is lock-on torpedókat, és jelentősen több, mint a páncél elfogó de legfeljebb bombázók és a szállítás.

Elfogó nagy sebességű vadászgépek használnak más Dogfight vadászgépet. Bár ezek a hajók is vegye ki vadászgépet könnyedén, ezek alacsony teljesítmény és a páncél. Ezek a hajók általában tartsa klaszter rakéták és lock-on célok nagyon gyors.

Közlekedés rendkívül magas védelmi, a leglassabb és legkevésbé irányítható tér egységet. Ezek a hajók is több találat, akár hat, beleértve a fő tüzér, második lövész, és az utasok. Másodlagos fegyver a hajón változhat frakció a frakció. A csapat szállítja működik spawn pontokat, amikor leszállt: mindaddig, amíg a közlekedési tartózkodik legalább egy pilóta, majd a tengerészgyalogosok továbbra is kapsz a közlekedés. Továbbá, nem tudnak elvégezni kitérési manőverekkel.

Bolygó járművek szerkesztése

Minden frakció használja három különböző típusú járművek. Ezek változnak a gyorsasággal, páncél, és a tűzerő.Ezek a típusok a következők:

Ezek a járművek nagyon gyors, de kevés tűzerő és páncél. Megjegyzés: A Tauntaun nincs fegyver.

Ez a típusú járműre jellemző médium jellemzőit, amelyek tűzerő.

Nagy szállítmányok nagy járművek szolgáló mobil vezetési pontok. Ők rendelkeznek lenyűgöző tűzerő és páncél, de nagyon lassú. Azt is nem lehet szeletelve ellenséges mérnökök és nem lehet megsemmisíteni egyetlen taposóaknák és a funkció a mobil ívás pont. Ezek az AT-TE a Köztársaság Geonosis és Feluciára és az AT-AT a Birodalom Hoth.

A járművek a frakciók (nem minden jármű áll rendelkezésre minden térkép):

Független Rendszerek Konföderációja :

Galaktikus Köztársaság :

Galaktikus Birodalom :

Lázadó Szövetség :

Kritikus találati helyek szerkesztése

Minden járművet egy kritikus találat pontot, hogy amikor ütött egy robbanó kerek, kimeríti, de legfeljebb 70%-át az egészségükre. A kritikus pont hit nehéz látni, és még nehezebb eltalálni.

Ha a játékosok voltak a hit, közel a kritikus találat helyét a járművön, akkor megtenném kétszer annyi kárt, mint a rakétavető is rendszeresen csinálni (kb. 25-30%). Lezárása az, hogy néhány ilyen jármű egy megfelelő tartomány és sugár vezethet a rakéta, hogy a kritikus pont

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20102
Hónap: 90
Nap: 4