Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sw battlefront2 tudnivalók

2011.09.23

 

Galactic Conquest szerkesztése

A Galactic Conquest mód Star Wars: Battlefront II teljesen megújult. Ebben az új módban, a játékosok építsenek és tartsanak fenn flották, és próbálja elérni galaktikus erőfölényt azáltal, hódító ellenség világot. A térkép a galaxislátható bolygók a játékos vezérli, ellenség-kontrollált bolygók, és a zseb üres helyet.

Játssz szerkesztése

A támadást egy ellenséges bolygó, a játékos mozgatja a / saját flotta az ellenséges bolygón. Ha egy ellenségescsatahajó van pályára a bolygó körül, a csata kezdődik a térben, különben egy csetepaté kezdődik a felszínen. A space csatában is következik, ha két ellenséges flották megfelelnek az üres térben.

Az űrben csaták, a vesztes párt elveszíti a flotta. Ha a győztes nem támad ellenséges bolygón, egy földi harc kezdődik közvetlenül a győzelme után.

A végén a csata, egy összefoglaló azt mutatja, hogy mi történt, és megjeleníti, hogy mennyi hitel is szerzett a csatában. A hitel értéke győztes és a vesztes függ a bolygó meghódított, valamint a bolygók száma már ellenőrzi a frakció.

Minden frakció kezdődik egy flottát. A költség építeni nagyobb flották számától függ a flották már játszani. Például az 1-es csapat tulajdonosa egy flottaszegmensbe, és azt akarja vásárolni egy 1000 kredit. 1-es csapat, akkor szeretne vásárolni egy másik flotta, melynek mértéke 2000 kredit.

A játék akkor ér véget, amikor az egyik oldala elveszíti minden a bolygók és flották.

Osztály vásárlások szerkesztése

Minden frakció kezdődik az alapvető kapitány a szárazföldi csaták és a pilóta a hely csaták. Azt is kezdődik 1000 kredit. Elején minden viszont a játékos a vételi másik osztályba. A költségek függ az osztály.

Listája osztályok és költség szerkesztése

 • Gyalogos : Ingyenes
 • Nehéz fegyverek : 1000
 • Sniper : 1000
 • Mérnök : 1000
 • Különleges 1 : 1800
 • Speciális 2 : 1800
 • Pilot : Free (csak terület)
 • Marine : 800 (csak terület)

Bónuszok szerkesztése

A bónuszok vissza az első játék, bár több stratégiai van szó. Ahelyett, hogy ellenőrzése a bolygók szerezni ezeket a bónuszokat, a játékos meg is vásárolni őket elején ő / ő a sor. Ezek a bónuszok lehet használni, hogy segítse az erők védelmére vezetési pontok, vagy a kárt az ellenséges egységeket. Azonban, ha a bónusz már használta kell megvásárolni újra. A játékos egy maximum 3 bónuszok egy időben.

Listája bónuszok szerkesztése

 • Energy Boost: Hatására a játékos egység energiát mérő feltöltésére gyorsabb, miután kimerült (200 kredit)
 • Kellékek: Növeli mennyiségű lőszert és egyéb kellékek a játékos egységek szállítására (200)
 • Megerősített Garrison: extra csapatokat a játékos megerősítése bank, ha esik túl alacsony (200)
 • Auto tornyocska : Automatikusan megerősíti a játékos vezetési pontok a védelmi háló toronnyal (400)
 • Bacta Tankok: okai egészségét minden játékos egységek automatikusan regenerálódik állandó sebességű (400)
 • Combat Árnyékolás: ad a játékos egységei külön tartalékot egészségügyi való belépéskor a csatatéren (400)
 • Szabotázs : Okok az összes ellenséges járművek kárt szenvednek után ívó-ben (600)
 • Továbbfejlesztett Blasters : felerősíti a kár minden Blaster típusú fegyverek a játékos csapata (600)
 • Vezető: Aktiválja a játékos frakció játszható hős bolygó csata (800)

Forgatókönyvek szerkesztése

Négy különböző kiindulási forgatókönyv. Ha a játékos megteszi az ellenség bázisát bolygó (félkövér az alábbi listában) azt / megszerzi kétszer kreditek számát, mint a normál, és hogy a bolygó véglegesen eltávolítja játék.

Befejezés szerkesztése

Születése a lázadás

Vége a Darth Sidious is dobták a Halálcsillag II reaktor és felszabadítása bolygók, mint Luke Skywalker újraépíti aJedi Rend Coruscant . Egy ünnep a tűz-át tartják a Endor , Naboo , és a Tatooine . Heroes of Yavin láthatók újraegyesített "Új Remény és End Credits" játsszák. (Megjegyzés: Ez az egyetlen kánon vége a forgatókönyv.)

Köztársaság Szuverenitás

Vége a vereséget General Grievous a Utapau , és Darth Sidious megöli Mace Windu. Anakin Skywalker válik Jedi mester . Aayla Secura és Ki-Adi-Mundi nem ölte meg a csapatok, mint a 66-soha nem került sor. A klónok továbbra is lojális a köztársaság és a Jedi Rend. Galaktikus Polgárháború és Darth Vader soha nem fordul elő. "Battle of the Heroes "játsszák.

Dark Reign of the Empire

Boba Fett elfogja Han Solo és elhagyja őt tartozékait Carbonite a Jabba palotája . Darth Vader elfogja Leia hercegnő és látható Force fulladás neki a Tantive IV . A birodalmiak visszaszorítani a lázadó erők Endor , és legyőzni őket egy olyan térben csatában is. Luke lemond, és a látható meghajolva le Palpatine a Halálcsillag II. A császár és Darth Vader szabály a Galaxy. "Az Imperial March" játszik.

A Konföderációs felkelés

Vége a Droid hadsereg megsemmisítő Köztársaság erők. Aztán, hogy vezessen egy támadást a Jedi Templom és Darth Sidious, mint a vezérük. Anakin és a gróf Dooku jelennek párbaj a Mustafar. Dooku öl Anakin a híd felett láva resovoir. Darth Maul és Jango Fett is azt mutatják, hogy él és virul, küzd a köztársasági különböző bolygók.Grievous tábornok vadászik le, és megöli a hátralévő Jedi. "Párbaj a sors" játszik.

 

A mappában található képek előnézete battlefront képek

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20210
Hónap: 105
Nap: 2